Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Celebrities shinen op het MET gala

Benieuwd wat Blake Lively en Bad girl Rihanna droegen op het jaarlijkse MET gala? We verzamelden de meest opvallende outfits!


Het MET gala, ook wel Oscars van de modewereld, party of the year of de ‘Super Bowl of fashion’ genoemd, is een heel bekend evenement. Maar wat is het nu precies? In werkelijkheid is het een benefietavond waar geld opgehaald wordt om de komende modetentoonstelling van het museum te bekostigen.

Hoe de celebrities zich ieder jaar kleden, staat in het teken van de tentoonstelling. Dit jaar was het thema religie: Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Wie wordt uitgenodigd en wie niet? 

Anna Wintour, die sinds 1999 voorzitter is van het event, kiest ieder jaar een rechterhand uit die haar helpt om de juiste mensen uit te nodigen. Samen kiezen ze de juiste celebrities uit die een grote aandacht voor het event kunnen genereren. Er zijn in totaal zo’n 600 mensen uitgenodigd.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

https://www.instagram.com/p/Bif-_-Fhu87/?taken-by=metgalaofficial

Girllllllls, #ColeSprouse and his girlfriend. ❤️

A post shared by Met Gala (@metgalaofficial) on

Wie binnenkort op reis gaat naar New York en echt geïnteresseerd is in het MET gala kan er de tentoonstelling van 10 mei tot 8 oktober 2018 bekijken. De prijs bedraagt 25 dollar. Op die manier kan je je heel eventjes ook een echte ster voelen!