Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Victoria Beckham onthult eerste item van gloednieuwe collectie

Eindelijk komen we meer te weten over de langverwachte samenwerking tussen Victoria Beckham en Reebok. Benieuwd hoe het eerste item eruit ziet? Lees het hier!


Reebok organiseerde onlangs een intiem evenement in Los Angeles om Victoria Beckham te verwelkomen bij het team. De ontwerpster onthulde dat ze vooral fan is van de basketbalproducten uit de jaren ’90. Niemand minder dan basketballegende en Reebok-ambassadeur Shaquille O’Neal, verwelkomde Victoria officieel bij het Reebok-team.

Reebok en Victoria Beckham kondigden eerder al aan dat ze hun passies en creativiteit zouden bundelen. De eerste collectie is pas voor het najaar, maar de modieuze honger wordt alvast gestild met diverse collectiestukken. Het eerste item is een T-shirt dat exclusief onthuld werd tijdens het persevent. Het zal vanaf mei beschikbaar zijn op reebok.com.

De celebrities kunnen het duidelijk uitstekend met elkaar vinden. Het lengteverschil tussen de frêle Victoria (1m63) en spierbundel Shaquille (2m16) levert uiteraard ook grappige beelden op.

 

@shaq @j_corden @latelateshow x #ReebokxVictiriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Slam dunk! @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

I’m getting the hang of this!! @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on