Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sneak peek: Calzedonia Summer Show

Kijk je ook uit naar de zomer en heb je nog inspiratie nodig voor een bikini of badpak? De Calzedonia summer show brengt je vast op ideeën!


Calzedonia bracht internationale pers en influencers samen voor een wervelende show. De collectie met diverse thema’s laat ons alvast dromen van een hete zomer! De nieuwe collectie van Calzedonia vind je trouwens al in de winkel!

Dit jaar gaat Calzedonia voor rode, witte en blauwe kleuren in nautische stijl. Het Italiaanse merk maakt gebruik van verschillende vormen, zoals stroken, cross-overs en de best verkopende klassieke bikinimodellen zoals licht gewatteerde driehoekige bikinitopjes en stroken met franjes. Eén schouder en straight-cut bikini’s zijn geïnspireerd op de chique, elegante en nautische Franse stijl uit de jaren 1950.

De belangrijkste stukken die opnieuw werden bekeken, zijn geknoopte bikini’s in bloemenprints op een zwarte achtergrond of in levendige kleuren met trendy vormen, geschikt voor elke lichaamsbouw. Zelf de slips die Calzedonia aanbiedt, zijn leuk en sexy.

En er is nog meer groot nieuws!

Calzedonia presenteert de eerste ‘beachwear Special Edition’. Deze collectie bevat 5 bikini’s en 3 badpakken. Je kan deze natuurlijk dragen als zwemkleding, maar ook als bovenkleding gecombineerd met jeans of een rokje. Deze speciale editie blijft de trend volgen van glamour en style. Het is de meest kostbare lijn van Calzedonia, maar ze is ontworpen om uniek te zijn.