Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Salone del Mobile, Milaan

Interesse in een voorsmaakje van het Salone del Mobile in Milaan? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Het Salone del Mobile lokte zo’n 300.000 bezoekers uit 165 landen. Het is wereldwijd de belangrijkste beurs op vlak van design en meubilair. Mensen reizen speciaal naar Milaan af -en ze komen van ver, zelfs van Japan- voor deze trendy meubelen.

Het Salone del Mobile mikt zowel op indoor- als outdoormeubelen. De trend om interieurmeubelen buiten te plaatsen en omgekeerd, wordt steeds verder doorgetrokken. Sommige materialen zijn zo uitgevoerd dat ze perfect bestand zijn tegen diverse weerssomstandigheden en soms ook zelfs kunnen overwinteren in buitenlucht.

Onder de ruim 5.000 journalisten was er ook een Tendens-ploeg. Benieuwd naar ons verslag? Bekijk dan zeker zaterdag 28 april de eerste reportage over outdoor meubilair!