Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Noah en Olivia zijn populairste babynamen

Inspiratie voor wie in blijde verwachting is en nog een naam zoekt!


Het lijkt nog vroeg om nu al de favoriete babynamen van 2018 te weten. Toch heeft Names.org al een idee van de populairste namen. De site waar je de betekenis van je naam kan opzoeken, koppelde de interesses van de sitebezoekers met de data van de geboortes van de laatste jaren.

Enkele babynamen blijven hun populariteit behouden zoals Noah, Olivia en Emma. Maar er zijn ook enkele nieuwe namen aan de lijst toegevoegd, zoals Harper (zou de jongste van Victoria en David Beckham daar voor iets tussen zitten?), Mia en William.

De favoriete jongensnamen zijn:

 1. Noah
 2. Liam
 3. Benjamin
 4. Oliver
 5. William
 6. James
 7. Elijah
 8. Lucas
 9. Mason
 10. Michael

De populairste meisjesnamen zijn:

 1. Olivia
 2. Emma
 3. Ava
 4. Charlotte
 5. Mia
 6. Sophia
 7. Isabella
 8. Harper
 9. Amelia
 10. Evelyn