Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Limited edition Jackie Kennedy-sjaal

Een collector’s item voor wie van de stijl van Jackie Kennedy houdt: een sjaal geïnspireerd op de first lady!


Foto credit: Cecil W. Stoughton

Jackie Kennedy staat bekend als één van de meest stijlvolle presidentsvrouwen ooit. Haar tijdloze looks beïnvloeden nog steeds het modebeeld. De sjaal die ze op 15 september 1962 droeg tijdens de America’s Cup diende als inspiratie voor een gloednieuwe limited edition-foulard.

De ‘Jackie Kennedy-sjaal’ draagt de handtekening van Jackie herself en wordt geleverd in een elegante doos. De kostprijs bedraagt 175€, maar daarvoor heb je dan wel een 100% zijden sjaal uit een beperkte oplage van 500 exemplaren. Een exemplaar reserveren kan via een mailtje naar Pascale Blanc, foulardjackie@gmail.com.

De foulard werd ontworpen naar aanleiding van de reizende tentoonstelling ‘The Kennedy Years”. Zo krijgt het grote publiek een inkijk in de leefwereld van de familie Kennedy; exact 55 jaar nadat John F. Kennedy werd doodgeschoten in Dallas. De expositie is van 20 juni tot 9 september te zien in Lissabon. Van 17 september tot 13 oktober is Milaan aan de beurt.