Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

It’s back: Het drijvende restaurant

Altijd al eens willen dineren op het water of willen overnachten in een cocoon? Het drijvende restaurant is deze zomer helemaal terug van weggeweest en verfijnder dan ooit.


The art of fine dining komt tijdens de derde editie van Dinner On The Lake helemaal tot leven. Dineren op een vlot omgeven door stille natuur, wat wil je nog meer? De uitdagende mix van niet-alledaagse smaken, muziek, groen, beleving en verbondenheid kan je deze zomer ontdekken in Waasmunster. De pop-up zet extra in op een superieure ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden via een vernieuwde look, nieuwe keukenaccommodatie én een maître op sterrenniveau. Er is ook een topteam van chefs aanwezig, onder andere van het Hof van Cleve en Boury. Wie van een Aziatische toets houdt,moet zeker een plaatsje reserveren.

Jeremy Buyle en Angelo Medagoda, het creatieve duo achter Dinner On The Lake, omschrijven het concept als volgt:

“Ons pop-up concept tast de grenzen van fantasie af en bezorgt bezoekers zo een onvergetelijke ervaring. We dagen niet enkel ons eigen team uit, maar ook onze gasten.”

Wie meer wil dan enkel eten,kan ook een overnachting boeken vlak aan het water. Je kan helemaal wegdromen in een drie meter brede, bolvormige cocoon. In de ochtend kan je genieten van een klasse ontbijt. Ideaal om even te ontstressen en helemaal tot rust te komen in eigen land.

Ter info: De cocoon wordt aan het meer geplaatst en wordt niet opgehangen in de bomen. 

Geïnteresseerd? 

Je kan er terecht van 1 juni tot en met 2 september 2018 op het volgende adres: Abdij van Roosenberglaan 7, 9250 Waasmunster. De prijzen zien er als volgt uit:

  • Lunch:  75 euro inclusief drankarrangement
  • Diner: 110 euro exclusief dranken
  • Overnachting: 150 Euro voor 2 personen inclusief ontbijt

Reserveren doe je hier. Wees er snel bij, want Dinner On The Lake voorziet per shift maar 34 plaatsen!