Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Intimissimi met Chiara en Gisèle

Een lingeriecampagne zonder ondergoed in beeld? Intimissimi koos voor deze opvallende aanpak met Chiara Ferragni en Gisèle Bundchen.


Topmodel Gisèle Bündchen en influencer Chiara Ferragni zijn de nieuwe sterren van Intimissimi. Met de slogan Empowered Women belichaamt de campagne Inside and out innerlijke kracht en persoonlijkheid. Ze vertelt ook het verhaal van succesvolle vrouwen.

Gisèle transformeerde de catwalks met haar onconventionele schoonheid en vond zichzelf opnieuw uit als succesvolle ondernemer, milieuactivist en haar rol als moeder. Chiara was één van de eersten die het potentieel van digital in de modewereld zag. Ze creëerde een op maat gemaakt beroep en is vandaag één van de belangrijkste mode-influencers.

De ambassadrices zijn in de campagne niet te zien in lingerie, maar ze verbinden hun naam wel aan twee nieuwe ontwerpen voor de SS18 collectie: Elena en Eleonora, respectievelijk gedragen door Gisèle en Chiara.