Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hunkemöller Fashion Show

Onlangs hield Hunkemöller hun meest sexy fashion show ever. Ze introduceerden er hun nieuwe collectie met een eerbetoon aan alle vrouwen.


Ambassadeur en model Doutzen Kroes presenteerde er de mooiste lingeriesetjes, musthave bikini’s en sportkleding waar je hebberig van wordt. De nieuwe collectie bestaat uit vier thema’s die je op en top sexy laten voelen. Sterke looks in army green, aardetonen en dierenprints kan je terugvinden bij Urban Huntress. Romance biedt lingerie aan in zachte poederige tonen met veel kant en speelse details. Je kan natuurlijk ook kiezen voor sexy met een twist die speels en verleidelijk is met Sexy Boudoir. Het ideale setje om te verleiden is er eentje van Naughty & Nice. Met zijn rode kleur, kant, straps en fishnet stockings is de liefde niet veraf. Deze collectie brengt je alvast volledig in summer mood!

Geen gebrek aan bekende personen en influencers op de guestlist. Wij konden met enkelen van hen praten.

Pamela Reif is met haar 21 jaar één van de bekendste Duitse influencers. Zij leeft voor alles wat met fitness, mode en beauty te maken heeft. Met passie schrijft ze hierover dan ook uitgebreid op haar blog about Pam. Ze houdt ervan om mensen over heel de wereld te motiveren en inspireren.

https://www.instagram.com/p/Bf6i3pVhVrO/?hl=nl&taken-by=pamela_rf

Lina Safi is een 23-jarige Belgische blogster en influencer met Afghaanse roots. Vorig jaar won ze de Hunkemöller blogger award met haar blog therealina. Momenteel verblijft ze in New York City waar ze al haar dromen waarmaakt.

https://www.instagram.com/p/Bf_tI-VFFs-/?taken-by=therealina

Elke Sockeel is met haar 27 jaar een gewaardeerde blogster. Op haar blog Goldiloks praat ze met liefde over mode, lifestyle en travel.

https://www.instagram.com/p/BgCTcIYnoHP/?hl=nl&taken-by=elkesockeel

Benieuwd naar meer? Kijk dan zeker volgende week zaterdag 7 april naar Tendens!