Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

High tea bij Roger

Een uitnodiging voor een high tea in de keuken van de beste patissier ter wereld konden we natuurlijk niet afslaan. Het werd een heerlijke en leerrijke namiddag bij Roger van Damme!


De patissier is sinds kort ambassadeur van Miele en om dat te vieren verwende hij z’n gasten met een uitgebreide high tea en workshop. Bij aanvangst van de High Tea stond de tafel al rijkelijk gedekt met Britse sandwiches, mini-javanais, een miniatuurversie van zijn geroemde ‘Celebration’, …

Roger liet zien hoe je het beste soesjesdeeg maakt en overlaadde zijn gasten met leuke weetjes en nuttige tips. Zo is het belangrijk dat je je soesjes afbakt in een oven zonder heteluchtcirculatie. Na een korte hands-on demonstratie, mocht iedereen zelf aan de slag met de vers afgebakken soesjes. Versieren maar!

Wil je thuis ook aan de slag met het echte Roger van Damme-recept? Je vindt het hier. Makkelijk zelf te maken en uiteraard overheerlijk!

Foto’s: Hannes Vandenbroecke