Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Camptoo: de Airbnb on wheels

Tegenwoordig delen we alles, van auto’s tot fietsen tot huizen. Maar wist je dat je nu ook campers en caravans kan delen met elkaar?Na een overweldigend succes in Nederland en Australië zwicht nu ook België voor Camptoo, ook wel de “Airbnb on wheels” genoemd. Joep, Martijn en Roel ontwikkelden dit platform voor reizigers die graag mobiel zijn.

Een wijnroute door Italië, een surftrip in de Algarve of met een groep vrienden naar een festival? Het zijn maar enkele ideeën voor een uitstap met een camper of een caravan. Van oldskool busjes, over stacaravans, tot luxueuze “rijdende huizen”, op dit deelplatform kan je rechtsreeks aan de eigenaar huren.

Zin in een onvergetelijk avontuur? Camptoo is voor de happy campers onder ons ideaal!