Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sweet Home Coffee

Koffie is in veel huishoudens de start van de dag. Maar welk toestel past best bij jouw voorkeur?


België behoort met zijn 8e plaats tot de toplanden van koffiedrinkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meer en meer mensen thuis een lekker kopje koffie willen drinken. Barista Michel Poesen geeft ons meer uitleg over de verschillende toestellen.

Heb je een voorkeur voor zachte koffie, dan kies je het best voor een klassiek koffietoestel of een Senseo. Een klassiek toestel is een all-in-one toestel dat al het werk voor jou doet. Enkel de koffie en het water toevoegen en je bekomt een lekker kopje koffie. Wil je eens een andere smaak? Dan is Senseo met zijn ruim aanbod de ideale keuze. Senseo is niet enkel een zeer populair toestel, het is voornamelijk een toestel om snel en op een gemakkelijke manier koffie te zetten.

Is stevige koffie meer je ding? Ga dan steevast voor een bialetti of een espresso. De bialetti zorgt ervoor dat je een heerlijk aromatisch kopje koffie verkrijgt. Verzot op dat typisch schuimlaagje? Kies dan voor een espresso die voor een smaakbom in je tas zorgt en voel je net zoals George Clooney.

Nieuwsgierig naar enkele tips & tricks van barista Michel? Kijk dan zeker nu zaterdag naar Tendens!