Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hip, lekker en mooi : de food bowl

Je hebt ze wellicht al gespot: Een rond kommetje gevuld met kleurrijk en gezond eten. Dé trend van vandaag, de food bowl.


De food bowl is dé hype onder foodies. Je kan ze naar hartenlust vullen met ontbijt, lunch, snack of een avondmaal. Het is niet alleen lekker, maar oogt ook nog eens mooi! Daarnaast behoort de food bowl tot de categorie comfort food. Nestel je dus maar snel in de sofa met één van de volgende hippe food bowls!

Teema Tiimi, een collectie van het Finse merk Iittala, is gebaseerd op de Aziatische keuken. Met hun tijdloos en eenvoudig ontwerp zijn ze een streling voor het oog. Deze food bowls zijn veelzijdig en eindeloos te combineren. Koop ze op de website van Iittala voor een prijs vanaf 16,90 euro.

Het Belgisch merk Serax speelde in op de trend met hun MEAL x 3-collectie. Mix & match voluit met kleuren, vormen, groottes en natuurlijke ingrediënten. Deze uit steengoed bestaande food bowls zijn te verkrijgen bij Serax vanaf 9,90 euro.

Normann Copenhagen heeft met zijn Krenit bowl een uitgebreide collectie van meer dan 60 food bowls in 10 verschillende kleuren en zes verschillende maten. Met hun zuivere en eenvoudige uitstraling is dit een eigentijdse klassieker die functionaliteit en design perfect samenbrengt. Online te koop vanaf 16 euro.

De rainbow collectie van het Deense Hay maakt je instant gelukkig door zijn fleurige en zachte kleuren. De bowls en bijpassende borden zijn te verkrijgen in allerlei maten en kleuren vanaf 10 euro.