Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Dries en Yuri openen eclairbar

Bereid je smaakpapillen maar voor, want Dries en Yuri openen eerstdaags hun eclairconcept: Chez Claire!


Er gaan meteen twee vestigingen open van Chez Claire: Aanstaande zaterdag in Antwerpen, en op 9 maart in Gent.

Dries & Yuri werden in 2012 bekend met hun WASBAR-concept. In 2015 werd WASBAR verkocht. Nu wijden ze zich dus volop aan de eclair, een ouderwets ‘patéke’ dat bezig is aan een stevige revival.

Op het menu staan al niet minder dan 13 smaken (waaronder pistache, salted caramel en triple dark chocolate) én een versie voor de fans met voedselintoleranties. Je kan de lekkernijen ter plaatse degusteren bij Chez Claire of meenemen in cadeauverpakking. Ondertussen is de patisseriechef ook volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes.

Kwestie van het plaatje compleet te maken serveert Chez Claire ook een eigen huismerk champagne ‘Cuvée Claire’. Het interieur van beide vestigingen is getekend door Pinkeye, de designstudio die ook al het bekroonde concept van WASBAR uitwerkte.