Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

A.R.M.: Juwelen met architecturale roots

Juwelenontwerpster Anna Rosa Moschouti startte in de architectuur: een discipline die nog steeds doorsijpelt in haar materiaalkeuze.


Foto: Noortje Palmers

Altijd al op zoek geweest naar een zorgvuldig gemaakt en modern juweel dat je zelfvertrouwen geeft en het gevoel van uniek te zijn? Met de juwelencollectie AR.M van Anna Rosa Moschouti voel je je meteen sterker.

“Tijdens mijn architectuurstudies heb ik veel geëxperimenteerd met diverse materialen”, aldus Anna Rosa. “De missie van het merk is dat we zo weinig mogelijk afval produceren. Ik gebruik heel veel, eigenlijk vooral, gerecycleerde materialen. Mijn vorige en mijn nieuwe collecties zijn vervaardigd uit restmaterialen, vooral van Europese producenten.

A.R.M vind je in Live Aesthetically, de Antwerpse shop van Anna Rosa en lingerieontwerpster Ophelia. Eveneens in Antwerpen kan je beide collecties tot 1 april ook ontdekken bij De Nieuwe Natie in Shopping Stadsfeestzaal. Deze reportage geeft je alvast een voorproefje!

https://www.instagram.com/p/BgzJNbQh0O2/?hl=nl&taken-by=annarosamoschouti