Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kleurrijk, lekker én gezond

Esther Andries is gepassioneerd door gezonde voeding. De kleurrijke gerechten van de jonge onderneemster sieren niet alleen de kaart in haar gezonde foodbar, maar sinds kort ook in Esthers eerste boek Your Healthy Fix.


Een boek schrijven stond al langer op het verlanglijstje van Esther. Wanneer haar PR-manager en de uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts met het voorstel kwamen om iets te doen rond haar ideeën over voeding, twijfelde ze geen enkel moment. Het boek “Your healthy fix” is geen standaard kookboek. Het is een handleiding vol tips & tricks naar een gezond leven.

Natuurlijk hangt gezond leven niet enkel af van gezonde voeding. Daarom geeft Esther nog enkele tips:

  • Zorg dat je minstens 30 minuten lichaamsbeweging per dag hebt. Neem eens de fiets of ga te voet naar de winkel of je werk.
  • Onderschat zeker ook de belangrijkheid van slaap niet! Je moet voor jezelf uitmaken hoeveel uur slaap je per nacht nodig hebt. Probeer je hier ook aan te houden om een fitter en gezond lichaam te krijgen.

Haar inspiratie voor de recepten haalt Esther voornamelijk uit de reizen die ze gemaakt heeft. Zo bezoekt ze local bars waar ze veel dingen proeft. Maar ook internet is een grote inspiratiebron. Esther probeert vaak dingen uit en geeft deze dan een eigen twist of maakt er iets volledig nieuws van.

Het boek “Your healthy fix” is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 24,99 euro.