Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

WIN! Tickets voor de Nooit meer diëten-dagen

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari vinden de Nooit meer diëten-dagen plaats. En we mogen duotickets weggeven!


Aan de fans van Sandra Bekkari hoeven we het ongetwijfeld niet meer te vertellen: op zaterdag 6 en zondag 7 januari vinden De Nooit meer diëten-dagen plaats!
In het Kursaal van Oostende zal alles in het teken staan van een gezonde levensstijl en het plezier van lekker eten. Op het programma, gepresenteerd door Sean Dhondt, staan tal van boeiende lezingen met o.a. Sandra zelf, er zijn kookdemo’s, een foodmarkt en je kan een speeddate volgen met Sana-coaches.

En uiteraard zal Sandra ook haar nieuwste boek ‘Nooit meer diëten 4’ voorstellen.
Wij mogen 10 duotickets weggeven voor het evenement! Deelnemen aan de wedstrijd kan uitsluitend via onze Facebookpagina. Kans maken op het gegeerde ticket kan door een reactie achter te laten onder deze post. Tag iemand die je zou meenemen en maak kans! Deelnemen kan tot en met dinsdag 26 december om 23u59.

Fotocredit: Foodphoto