Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Gigi Hadid krijgt Barbie-pop

Goed nieuws voor de verzamelaars van uitzonderlijke Barbies: Topmodel Gigi Hadid, Tommy Hilfiger en Mattel brengen een heuse Gigi-Barbie op de markt!


De Barbie-versie van het model draagt een typische Tommy Hilfiger-look in de bekende kleuren: een hoodie, witte shorts en slip-on sneakers. Het silhouet komt uit de eerste TommyXGigi capsulecollectie. Mattel, het bedrijf achter Barbie, had eerder al een Gigi-pop ontworpen om de herfstcollectie 2016 en lentecollectie 2017 van Tommy Hilfiger te vieren.

Maar nu zal de Gigi-Barbie ook voor het eerst te koop zijn. De gelimiteerde editie kost zo’n 89,90€ en is online te koop via tommy.com en barbie.com. Wie ze liever in een fysieke winkel koopt, kan uitsluitend terecht in een beperkt aantal flagshipstores van Tommy Hilfiger in London, Paris, Düsseldorf, Amsterdam en New York City. 

TOMMY HILFIGER SS18 LONDON FASHION WEEK SEPTEMBER 2016

Ik ben enorm vereerd met mijn eigen Barbie”, aldus Gigi. “Het is een mooie bekroning van m’n samenwerking met Tommy Hilfiger. De pop voor het eerst zien was behoorlijk surreëel. Ik ben zo gelukkig dat ik dat nu kan delen met fans van TommyXGigi en Barbie wereldwijd.”