Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Victoria Beckham werkt samen met Reebok

Heb je niet het budget om iets uit de collectie van Victoria Beckham te kopen? Wie weet hebben de ontwerpen uit haar volgende samenwerking wél een toegankelijk prijsje!


We zouden bijna vergeten dat Victoria Beckham ooit bekend werd als één van de Spice Girls en ‘als vrouw van’. Ondertussen heeft ze in de eerste plaats een stevige reputatie opgebouwd als modeontwerpster. De ontwerpen uit Victoria’s eigen collectie zijn prachtig, maar helaas ook niet van de goedkoopste. We leven op hoop dat haar samenwerking met Reebok wel items aan toegankelijke prijzen oplevert!

Morning run! x VB #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Het was uiteraard met enige trots dat het sport- en lifestylemerk hun collab met Victoria aankondigde. De ontwerpster treed daarmee in de voetsporen van onder andere Ariana Grande en Gigi Hadid.
Het wordt een samenwerking op lange termijn met als hoogtepunt de gloednieuwe “Reebok x Victoria Beckham”-collectie. Het is wel nog eventjes geduld uitoefenen. De lancering is pas voorzien voor het najaar van 2018.

#ReebokxVictoriaBeckham x VB @reebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

“Als merk willen we niet alleen samenwerken met invloedrijke vrouwen, maar ook met vrouwen die de wereld echt willen veranderen”, aldus Corinna Werkle van Reebok. “Victoria is daar het perfecte voorbeeld van. Ze is een echte visionair die er altijd weer naar streeft om vrouwen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Dat blijkt uit alles wat ze doet. Vooral met haar ontwerpen waarmee ze seizoen na seizoen de grenzen verlegt. We kunnen niet wachten om het resultaat van onze samenwerking te laten zien aan de wereld.”

Victoria Beckham: “Ik ben ongelooflijk verheugd om met een samenwerking te starten die gebaseerd is op gemeenschappelijke overtuigingen. Ik heb er altijd voor gepleit om vertrouwen in vrouwen te wekken en Reebok is een merk dat al tientallen jaren voorop loopt met die boodschap. Zelf draag ik al lang sportkleding in mijn dagelijks garderobe. En ik heb altijd al de opvattingen over fitnesskleding willen uitdagen binnen een mode-context .”