Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Super Morning Smoothie

Met deze smoothie van Nathalie Meskens is een frisse start gegarandeerd!


“Voor een smoothie mag je me altijd wakker maken”, aldus Nathalie Meskens. “Ik functioneer niet zonder een lekker en gezond ontbijt”. In haar nieuwste boek Plan Boost konden een aantal kleurrijke kickstarters dus niet ontbreken. We mogen er eentje delen, een super smoothie voor super ochtenden!

Super morning smoothie

Ingrediënten

voor 2 personen

2 bananen (hoe rijper, hoe beter), in stukken

4 dadels, ontpit

2 el hennepzaad

1 el chiazaad

1 el gojibessen

1 el pompoenpitten

rijstmelk (of andere plantaardige melk)

Bereiding

Doe alle ingrediënten samen in een mixbeker, voeg een goeie scheut (rijst)melk toe en mix. Heb je een goede blender dan kan je er ook een ijsblokje in mixen. Heb je geen blender? Met een handmixer lukt het evengoed om de ingrediënten te mixen. Laat dan het ijsblokje achterwege, want daar zou het toestel wel eens op kunnen crashen.

Foto’s: Bram Debaenst

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save