Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Exclusief feesten met Rose Bertram en Marciano

Het Belgische topmodel Rose Bertram had gisteravond een feestje. En wat voor één! Tijdens een VIP-diner in The Dylan Hotel in Amsterdam vierde ze haar samenwerking met modemerk Marciano.


Rose Bertram is één van de meest gegeerde modellen van dit moment. Ze groeide op in Vlaanderen, maar haar looks zijn het resultaat van een mix van Vlaamse, Senegalese en Portugese genen. Rose was in 2015 het eerste Belgische model dat voor de Sports Illustrated Swimsuit-editie mocht poseren. Ook andere grote namen prijken op haar cv, denk aan L’Oréal, Supertrash, Agent Provocateur en sinds dit jaar Marciano Guess.

Op de campagnefoto’s straalt ze samen met haar vriend, de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Het liefdesgeluk van het koppel wordt binnenkort bezegeld met een baby. Rose is zes maanden zwanger.

De jonge mama in spe was gisteren de gastvrouw tijdens een exclusief feestje in The Dylan Hotel in Amsterdam. Ze vierder haar samenwerking met modemerk Marciano met een VIP-diner.

Op de guestlist tal van ronkende namen, zoals de Nederlandse Anna Nooshin, Monica Geuze, Sanne de Kramer en Koen Kardashian. Maar ook Belgische influencers Lima Che en Aurela schoven aan.

Uiteraard waren alle gasten uitgedost in ontwerpen van Marciano. Perfecte inspiratie voor je eindejaarsoutfit!

 

Save

Save

Save