Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe Zweedse hotspot in Antwerpen

Fashionlovers wachten er al eventjes op en nu is het zover: de opening van de eerste Belgische shop van Monki, een telg uit de H&M-familie.


https://www.instagram.com/p/BbeFIKNlKzZ/?taken-by=monki

De collecties van Monki waren al online beschikbaar in ons land, maar nu opent ook de eerste fysieke winkel in Antwerpen. De officiële opening vindt plaats op 17 november om 11 uur. De concept store van 550 m2 bevindt zich op de Meir.

Monki telt 115 winkels in dertien Europese en Aziatische markten. Het label richt zich op jonge vrouwen en oogt meer edgy dan het oudere zusje H&M. De Scandinavische roots worden gemixt met Aziatische street style.

 

De opening van de eerste Belgische winkel wordt de dag zelf gevierd met kortingen voor de vroege vogels. De eerste 200 bezoekers krijgen 40 procent korting. Alle anderen kunnen genieten van 20 procent korting.