Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe muze voor & Other Stories

& Other Stories heeft een nieuwe muze. Met Lou Doillon kozen ze voor een echte Parisienne.


Lou Doillon is een Franse singer-songwriter, artieste, actrice en model. Franse chic is voor haar zowat een way of life. Hoe kan het ook anders met een mama als Jane Birkin en halfzus Charlotte Gainsbourg!

Het Parijse ontwerpatelier van & Other Stories koos Lou Doillon als muze voor de Celebration Collection 2017. Georgine Le Toquex, designer bij & Other Stories: “Ik wou een collectie ontwerpen die het iconische stijlgevoel vastlegt waar Franse vrouwen mee geassocieerd worden. Ik vind Lou Doillon de ultieme Franse muze. Alle stukken in deze collectie, van het rijkelijke fluwelen pak tot de vrouwelijke jurk, zijn met haar in gedachten ontworpen.

De foto’s werden gemaakt in theater Le Trianon, waar Lou Doillon één van haar eerste optredens gaf.

Lou Doillon: “Ik ben altijd al gek geweest op mode, voor mij is het dé universele taal bij uitstek. Ik gebruik het als een medium, net als zingen of tekenen, om mijn gevoelens over te brengen.

Deze fotoshoot was heel makkelijk voor me, want de stijl van de collectie sluit nauw aan bij mijn eigen stijl. Het fluwelen pak met het witte hemd vind ik geweldig. De mannenstijl van de jaren 70 is iets wat me altijd al beïnvloed heeft.”

De collectie uit de Lou Doillon story is vanaf eind november beschikbaar in alle Belgische winkels van & Other Stories en op stories.com.

 

Save

Save

Save

Save