Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Water en wild

Een feestje met als thema “Wild”, dat spreekt uiteraard tot de verbeelding. Perrier loste die verwachtingen perfect in met de lancering van de capsulecollectie in samenwerking met kunstenaar Juan Travieso.


Met de collectie van de Cubaan wil Perrier meer aansluiting vinden bij de wilde natuur. De nieuwe Antwerpse hotspot Lazy Jack werd dus voor de gelegenheid omgebouwd tot een soort jungle, compleet met de typische fauna en flora. Een danser verkleedde zich als aap, maar de vogels en de slangen waren echt!

 

Onder de bekende gezichten herkenden we ook tekenaar Vince Okerman, alias Vexx. Hij creëerde speciaal voor de gelegenheid een kunstwerk in samenwerking met Juan.

De lijn van Juan Travieso voor Perrier bestaat uit een reeks blikjes en flesjes in aangepaste look. Daarnaast is er een gelimiteerd gamma lifestyle objecten, waaronder een sweater, rugzak, notitieboekje en zelfs een fiets met een gegraveerd serienummer. De collectie komt in oktober op de markt.

Bekijk hier een interview met Juan Travieso. Komende zaterdag mag je ook een verslag verwachten van het “wilde” feestje en dan maak je kans op een pakket met items uit de collectie!