Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Cilou Annys organiseert fotoshoot voor baby’s

Droom je van een professionele shoot met je kleine dreumes voor de lens? Dan is dit je kans!


Als jonge mama of papa heb je vast al massa’s foto’s van je kleintje, maar een professionele shoot is natuurlijk extra speciaal. Cilou Annys organiseert binnenkort zo’n shoot voor kindjes tussen 0 en 2 jaar. Cilou ken je uiteraard als model, onder andere van onze modeshoots. Die job combineert ze sinds dit jaar met haar eigen babyspeciaalzaak “Cilou Babystore”.

Op 8 oktober Cilou organiseert een fotoshoot met de nieuwste trends op het vlak van kinderkleding. De kleertjes heeft ze al, naar de jonge modellen is ze nu op zoek. De bedoeling is niet om er een verkiezing van het “mooiste kindje” van te maken, maar wel een leuke shoot in een ongedwongen sfeer. Als model én mama van kleine Liya is Cilou natuurlijk de geknipte persoon om tips te geven tijdens de opname. Ook de fotografe, Evelyne Vanpoucke van Photo2.be, is gespecialiseerd in baby- en peuterfotografie, en heeft de nodige ervaring in het begeleiden van de mini -modelletjes.

Vóór de eigenlijke shoot, is er een casting op 20 september. Wil je deelnemen, dan vraagt Cilou het volgende te bezorgen:

– enkele recente kleurenfoto’s van je dreumes: staand van kop tot teen in beeld, zittend, portret,…

– De belangrijkste gegevens: Naam, geboortedatum, lengte, gewicht, haarkleur, kleur ogen, maten (broek, schoenen, t-shirt, kruippakje/body),…

Dit alles mail je vóór 18 september naar info@cilou.be.

Je krijgt via mail een berichtje of je al dan niet geselecteerd bent voor de casting. Wie erbij is, krijgt dan ook alle praktische details.

Meer info vind je op de Facebookpagina van Cilou Babystore.

Save

Save

Save