Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Baden in trends

Van plan om je badkamer een nieuwe look te geven? Maak dan alvast maar een nieuw Pinterest-bord aan, want we hebben heel wat ‘pinspiratie’ voor je!


Met het najaar in aantocht pakken de sanitairspecialisten extra uit met nieuwe collecties. Zo kun je je alvast verheugen op het ultieme cocooninggevoel in eigen huis!

Hout

Hout of houtlook is een blijvertje in de badkamer. Logisch, aangezien het een garantie biedt op een warme look. Dit seizoen is het een belangrijk thema bij Allibert. Het Franse bedrijf presenteert nieuwe houtlooks in diverse collecties.

Foto 1 + 2: Aston by Allibert Foto 3: Trentino by Allibert

Marni by Allibert

Hout doet vaak denken aan een Scandinavische stijl en bij de collectie Mya van Burgbad by Facq is dat niet anders. Zowel een donkere als lichte uitvoering zijn mogelijk.

 

Zwart


Gedurfd, maar heel mooi. Zeker als je kiest voor kleine accenten. Sanitairspecialist Desco stelt ontwikkelde de matte kraan Nordica en stelt ook de nieuwe radiotor Block voor.

 

 

Bij Nobili zien we deze Up, een eengreepsmengkraan.

 

Vrijstaand

Dit is voor wie graag royaal baddert. Het vrijstaande Squaro-bad van Villeroy & Boch is uitgevoerd in het duurzame materiaal Quaryl®, een combinatie van natuurlijke kwarts en acrylhars. En je ziet het goed: als afwerking werd leder gebruikt!

Vrijstaande meubelen zijn in opmars. In dezelfde reeks ontwierp Villeroy & Boch ook een wastafel.

Bij een opvallend vrijstaand bad hoort een dito kraan. Keuco by Facq stelt dit uitgepuurd exemplaar voor. Deze kraan is ook voorzien van een handdouche en een praktische glazen plank voor toiletartikelen.

Uitgepuurd


Een prachtig voorbeeld van uitgepuurd design is de reeks LUV, ontworpen door de Deense Cecile Man voor Duravit.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save