Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Zen in Zwitserland

Zwitserland: het land van de imposante berggebieden, de kraakheldere meren én de lekkere wijnen!


De Belgische zomer liet zich van z’n typisch wispelturige kant zien, toen we vertrokken naar Zwitserland. Maar dat was snel vergeten toen we op onze bestemming aankwamen. Er heerste zowaar een hittegolf!

(klik op de foto’s voor een groter formaat)

Gelukkig is verkoeling nooit ver weg met al die prachtige meren waar je de vissen zo ziet zwemmen. Onze tripje was kort en intensief, maar toch lang genoeg om verliefd te worden op dit prachtige land!

 

Het Zwitserse kanton Graubünden is een wondermooie streek waar ook de verhalen van Heidi zich afspelen. Je kan er een kijkje nemen in het huisje dat helemaal ingericht is zoals in de boeken van Heidi.

 

In de regio Graubünden wordt ook wijn verbouwd. Een wandeling door de wijngaarden is een unieke belevenis. En om het helemaal af te maken, kan je zelfs in een wijnvat slapen!

 

Volg onze Zwitserse avonturen drie weken lang in Tendens! Bekijk hier de reeks.

Op de site van de toeristische dienst vind je meer info Graubünden.