Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Terug naar School

Met de start van het nieuwe schooljaar kriebelt het bij velen om nieuw schoolgerief te kopen.


Tegenwoordig is het bijzonder trendy om creatief te zijn en je agenda, schriften en kaften een persoonlijk tintje te geven. We waren erbij toen Hema de Terug naar School-campagne voorstelde. De Nederlandse keten ging daarvoor in zee met jonge influencers: Zita Wauters, Elisa Guarraci en Vexx. Kijk mee en kom alvast in een creatieve stemming!

Foto’s: @IanHermansPhotography

  • Hema organiseert in Gent (2 september), Turnhout (6 september) en Hasselt (9 september) workshops met hun influencers. Ze zullen tips en tricks delen om je schoolgerief een persoonlijke toets te geven. Jamie Lee Six is de host van het evenement. Ontdek hier alle info.
  • Je kans als gewaagd met onze wedstrijd waarmee je een Terug naar School-pakket van Hema kan winnen? Meespelen kan hier!