Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Volledige uitzending 15 juli

Deze week gaan we mee op wilde kruidenjacht met bartender Nick Baeyens. Onze reporter geniet van het vakantiegevoel tijdens het event Knokke Hippique. De rubriek Pimped Water serveert een friszoete mix met ananas en sterfruit. Personal trainer Jan Bossu laat zien hoe je je buikspieren kan trainer. En uiteraard maak je weer kans op een […]


Deze week gaan we mee op wilde kruidenjacht met bartender Nick Baeyens. Onze reporter geniet van het vakantiegevoel tijdens het event Knokke Hippique. De rubriek Pimped Water serveert een friszoete mix met ananas en sterfruit. Personal trainer Jan Bossu laat zien hoe je je buikspieren kan trainer. En uiteraard maak je weer kans op een fiets als je kan raden welke stad of gemeente Lisa aan het verkennen is.