Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Daarom wordt de zomer van Tendens fantastisch!

Op 8 juli start het zomerseizoen van Tendens. Dit zijn 5 redenen waarom je daar niets van wilt missen! Let ook op de bonus!


1. Water is nooit meer saai

In de 8 afleveringen van de rubriek “Pimped Water” laten we je zien hoe je gewoon H2O omtovert in een spannend niet-alcoholisch drankje. We belonen jullie de komende weken met een aantal leuke ideeën.

2. Je werkt op een leuke manier aan je conditie

Bewegen draait niet per se om plankchallenges, sixpacks of de gestroomlijnde fitgirls die je op Instagram ziet. Het belangrijkste is dat je lekker en energiek in je vel zit. Personal Coach Jan toont hoe je met eenvoudige oefeningen aan je conditie kan werken.

3. Je mist geen enkele lifestyle-update

De nieuwste pop-ups, events zoals de Nacht van ’t Zoute en de tofste lifestyletrends: ook tijdens de zomer ontgaat er ons niets van wat er gebeurt in lifestyleland. Zo onderzoekt onze beautyspecialiste en make-upartiest Mathilde het fenomeen make-upsponsjes en de vele nieuwigheden op dat vlak.

Foto: Beautyblender

4. Je ontdekt leuke plekjes

Geen tijd of budget voor een vakantie in het buitenland? Treur niet, ook onze eigen streek heeft tal van originele overnachtingsplekjes. Onze reporters lijsten enkele toffe adressen voor je op.

 

5. Je kan een fiets winnen!

In de rubriek “Waar is het ijsje/meisje?” gaat onze reporter Lisa de hele zomer op pad. Ze verkent diverse plekjes en smikkelt overal een ijsje. Als je kan raden waar Lisa zich bevindt maak je kans op een Venturelli-fiets!

 

BONUS! IJsjes!

Kwestie van de zomer meteen goed in te zetten: wat dacht je van een ijskar die gratis 50 ijsjes komt leveren aan je bedrijf, collega’s, vereniging of buurtfeest? Als je kan raden in welke stad of gemeente Lisa hier in de verte tuurt, maak je kans op deze lekkere prijs! Surf naar de site van Focus & WTV voor een filmpje met meer tips en het wedstrijdformulier.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save