Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Footloose in Kursaal Oostende

Woensdag ging in Kursaal Oostende ‘Footlose The Musical’ in première: een wervelend feest van live zang, muziek en dans!


‘Footloose The Musical’ is gebaseerd op de gelijknamige film met Kevin Bacon. Hoofdpersonage Ren is een een tiener die naar het dorpje Bomont verhuist. Meteen wordt hij geconfronteerd met de devote bewoners en de strikte dominee die dansen verboden heeft. Ren wordt verliefd op de dochter van de dominee en probeert hem ervan te overtuigen toch toelating te geven voor een dansfeest.

Kursaal Oostende wist de Britse productie te strikken voor een reeks voorstellingen. De cast bestaat uit acteurs die ook dansen, zingen en een instrument bespelen. Op de bühne herken je onder meer popster Gareth Gates en Maureen Nolan, één van de Nolan-zusjes die in 1979 een monsterhit scoorden met I’m in the mood for dancing.

 

 

De première werd bijgewoond door tal van bv’s, waarvan sommige de voorstelling al gezien hadden in Londen, zoals Eline De Munck, Katja Retsin en Jan Schepens. Onze collega’s van Via Via volgden hen een paar maanden geleden naar de Britse hoofdstad. Bekijk hier de reportage.

Scroll naar beneden voor een verslag van de premièreavond in Oostende.

Wat een energie! Footloose nog tot 6 augustus in Kursaal Oostende @zomershow @komradinvasion @sandrabekkari #footloosebelgie

A post shared by Peter craeymeersch (@petercraeymeersch) on

Footloose, the musical loopt nog tot en met 6 augustus in Kursaal Oostende.