Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Een blik achter de schermen van onze modespecial

De nieuwste trends voor de komende winter. Dat mag je binnenkort verwachten in Tendens. Onlangs deden we hiervoor de opnames met Justine De Jonckheere en Cilou Annys. Hier geven we al een kijkje ‘behind the scenes’.


Werken tussen de make-up borstels en de stijltangen, het is eens iets anders. Maar ’t is wel superplezant! De Focus & WTV kantoren werden donderdag weer volledig omgetoverd in een professionele fotostudio. Want na onze zomerspecial die we toonden in februari, vonden wij dat het tijd was om jullie nu de nieuwste wintertrends te laten ontdekken. Kleren, schoenen, handtassen, juwelen,… Overal waar je kijken kon!

Onze modellen arriveerden rond 9u30 en werden meteen helemaal klaargestoomd om te beginnen aan de shoot. We houden ons aan vier verschillende thema’s: ‘Dinner Time’, ‘Ballroom Girl’, ‘Boho Pop-up’ en ‘Do we have a date?’. Natuurlijk zijn niet enkel de kleren afgestemd op de verschillende thema’s, maar ook de haren, make-up en accessoires.

“De make-up trends voor dit najaar gaan eigenlijk vooral over de wenkbrauwen en de contouring van het gezicht. Met de wenkbrauwen gaan we vooral natuurlijkere wenkbrauwen proberen te creëren. Het mag iets ‘borsteliger’ zijn, dus niet meer de zeer gestileerde wenkbrauwen van vroeger. Dat kunnen we bereiken door met potloodjes te gaan bijwerken en op te vullen waar het moet.” – Make-up artieste Laura Wauters (Argenteuil Roeselare)

Klinkt allemaal erg classy, niet? Wel, dat was het ook! Hier een preview van de modespecial die je in september in Tendens kunt bekijken!