Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Zottigheidjes uit Japan

In Japan is shoppen een ware ontdekkingstocht. Je vindt er de meest uiteenlopende producten: Van clevere oplossingen tot grappige zottigheidjes.


Onze reporter Caroline vertoefde onlangs een maand in Japan. Ze ging er binnen in een aantal shops en amuseerde zich met al die verrassende spullen. Een kleine selectie uit de oogst aan vreemde producten.

Bierschuim

Geen schuim op je bier? Geen probleem: daar bestaat een machientje voor! Zowel voor op een flesje als een blik.

 

Pimp the lunchbox

In Japan is de lunchbox van je kinderen samenstellen verheven tot een ware kunst. De bedoeling is om je ukkepuks te verrassen met eten in de vorm van figuurtjes. Het vereist de nodige handigheid en geduld, maar gelukkig zijn er ook hulpstukken in de handel.

Een hondje in je oor

Een beetje humor is nooit ver weg. Dit zijn oordopjes in de vorm van een teckel.

Slim gezien

Handige oplossingen om je riemen en handtassen netjes op te bergen. Ook voor de heren om onderweg gemakkelijk hun jas aan op te hangen.

Sneakerlove

Geen zin om je iedere dag de veters van je sneakers te moeten knopen? Ook daar bestaat er een oplossing voor!

Smile Exerciser Mouthpiece

Met deze duckface kan je je glimlach oefenen. Bonus: ondertussen werk je ook aan je gezichtsspieren en volgens de fabrikant is dat goed tegen rimpels en andere tekenen van veroudering.

De Facial Fitness Pao

Deze is nog gekker!  Het toestel belooft beter opntwikkelde gezichtsspieren en een jongere look. Het enige wat je moet doen is twee maal per dag, telkens dertig seconden de wieken laten klapperen. Het ziet er lichtelijk lachwekkend uit en of het ook echt werkt, is waarschijnlijk bijzonder twijfelachtig.

 

 

Caroline kwam in Japan ook het nieuwe fenomeen stoelsokjes tegen. Je kunt ze puur functioneel gebruiken als bescherming van de vloer of als esthetisch element.

Ooit al gehoord van stoelsokjes?

Save

Save

Save

Save