Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Le Freak, c’est Tutu Chic

Girly girl alert! Goed nieuws als je houdt van instaproof outfits en shakes!


Freya Poppe, bekend van de collectie Tutu Chic en de Vijf-tv reality show Pink Ambition, opent een candylicious pop-up in Knokke. In de pop-up kan je niet alleen de collectie shoppen, maar ook genieten van overheerlijke Tutu Chic Freak Shakes! Een streling voor het oog én voor de smaakpapillen dus. De shakes zien er groot, flashy en glamoureus uit. Ze worden rijkelijk afgewerkt met slagroom, macarons, donuts, marshmallows en nog andere lekkernijen. Niet meteen goed voor de lijn, maar wel voor je Instagram feed! De bediening gebeurt door de echte Tutu Chic dolls waaronder Lenty Frans, Jill de Greef en Lotte Feyen.

De ‘Le Freak, c’est Tutu Chic’ pop-up store is te vinden op de dijk van Knokke naast crèmerie De La Poste.

Tip:

  • Bekijk hier de reportage over toffe zomeradresjes, waaronder de pop-up van Tutu Chic!

 

Save