Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hotspot: Fosbury & Sons

Vergaderen, in stilte werken, genieten van een koffie of lekkers: het kan allemaal in deze nieuwe Antwerpse hotspot.


Trend- en colorwatcher Hilde Francq stelde onlangs haar nieuwste boek “Kleur Verkoopt” voor bij Fosbury & Sons. Het werd al snel duidelijk waarom Hilde koos voor deze prachtige locatie. De nieuwe coworking plek van 3.000m² is ondergebracht in de oude Electrabeltoren aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Het imposante gebouw kreeg een dito metamorfose. Je kan er in alle stilte komen werken, een meeting of een event organiseren. Nadenken over catering hoeft niet, koffiebar Coffeelabs zorgt dat er allerlei (gezond) lekkers op de kaart staat. De initiatiefnemers willen inspelen op de professionele behoeftes van vandaag en een kruisbestuiving creëren in de ondernemingswereld.

Meer info: Fosbury & Sons

 

Save