Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Fluitend fit met Jan

Deze zomer word je fluitend fit! Personal coach Jan toont hoe je bij je thuis of in de tuin met eenvoudige oefeningetjes aan je conditie kan werken.


Om je fit te voelen, heb je niet altijd een fitnessabonnement of dure attributen nodig. Jan Bossu is personal trainer en laat zien hoe het op een eenvoudige manier kan bij je thuis of zelfs aan je bureau.

De bedoeling van zijn tips is niet in de eerste plaats om kilo’s af te vallen of spiermassa te kweken, maar wel om beter in je vel te zitten. Door te bewegen heb je meer energie, je humeur vaart er wel bij, je bent minder snel gestresseerd en voelt je minder stram. Dus waar wacht je nog op? Zoek alvast een matje en schuif wat meubels aan de kant op 8 juli. Vanaf dat weekend geeft Jan 8 weken lang fittips in Tendens. Als voorproefje alvast enkele snapshots van de opnames die plaatsvonden in zijn huiskamer!