Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De beste Rachel uit ‘Friends’ kapsels

Jennifer Aniston werd wereldberoemd als Rachel Green in Friends. Alle vrouwen (en mannen) waren gek op de weelderige lokken van Rachel. En ook al is de serie Friends al tamelijk oud, Rachel Green geeft nog steeds inspiratie aan elke modebewuste vrouw.


Wij sommen voor jou al haar looks op!

 

1. De wilde haardos

Dit is het haar waarmee Jennifer het Friends-avontuur begon. Er was niet veel aan gestyled, ook al omdat de show aanvankelijk weinig budget had. Wij houden alvast van deze casual look. Wat is nou sexyer dan een volumineuze, wilde en krullende haardos? Weg met die stijltang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. “The Rachel”

In seizoen twee was er een grote verandering. Dit kapsel werd “The Rachel” gedoopt. Het haar wordt in laagjes geknipt en geföhnd. Hoewel Jennifer Aniston het kapsel zelf maar niets vond, was het jarenlang de populairste coupe voor vrouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kastanjebruin

In seizoen drie kleurde Rachel haar haren opeens kastanjebruin. Dit kapsel was gewoon een uitgegroeide ‘Rachel’, want de laagjes waren er nog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. De lange blonde lokken

In seizoen 5 en 6 had Rachel plots erg lange blonde haren. Veel fans vroegen zich af hoe ze haar haren zo snel kon laten groeien, maar uiteraard waren dit extensions! Ze ging ook voor een volledig nieuwe kledingstijl en dat ging haar héél goed af!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. De bob

Na Rachel gewoon te zijn met lange haren, of met ‘The Rachel’, dook ze in seizoen 7 plots op met een bobkapsel. Alles eraf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Fashionista

Naar het einde van de serie toe werkt Rachel bij Ralph Lauren. Ze is nu een fashionista en een succesvolle zakenvrouw. De makers van Friends moesten haar kapsel natuurlijk aan  de stijlvolle Rachel aanpassen.

 

Save

Save

Save