Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Zeg het met je sokken

De sokken maken de man. Of de vrouw. Want net zoals je ‘statement kettingen’ hebt, zijn er nu ook ‘statement sokken’. Sokken die je persoonlijkheid weerspiegelen. En niks is te gek. Felle kleuren, gekke patronen,…


Hoe je het ook draait of keert, je hebt sokken nodig. Je gebruikt ze dagelijks en toch krijgen ze wellicht het minste aandacht van je hele outfit. Vind je ook niet dat het leven te kort is om saaie sokken te dragen? Bovendien hebben deze kleurrijke breiwerkjes heel wat voordelen.

Zo is het bewezen dat mensen die gekke, kleurrijke sokken dragen slimmer zijn. Volgens de website Quartz zijn ze creatief, succesvol en slim. Kijk eens aan 🙂 Je moet natuurlijk ook over een grondige portie lef beschikken als je naar je werk gaat met een strak zwart pak en paarse kousen met groene monstertjes op.

Extra pluspunt: je hoeft niet urenlang te zoeken naar het bijpassende vriendje van je kous. De kleuren springen gewoon in je ogen. Onmogelijk naast de kijken! En vind je toch je tweede sok niet, neem dan gewoon een andere. Ben je meteen ook een trendsetter met twee verschillende kousen.

Ben je al van je sokken geblazen?

 

Happy socks – Happy socks – Happy socks – Falke – Falke – Falke – Falke – Falke – Happy socks – Essentiel – Sock it to me – Sock it to me

HappSave