Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tips voor een gezond bruin kleurtje

Dankzij een zelfbruiner ben je verzekerd van een gezond kleurtje. Met onze tips is het aanbrengen een fluitje van een cent!


De Belgische zon doet haar best, maar voor een mooi vakantiekleurtje heb je soms wat extra hulp nodig. Wil je geen “melkflessen” onder dat jurkje of short? Een zelfbruiner verzekert je op een veilige manier van een zonnige gloed. Het aanbrengen kan wat lastig zijn, maar met onze tips is ook dat euvel zo van de baan!

  • Belangrijk vooraleer je aan de slag gaat met het zelfbruinproduct: Verwijder eerst en vooral de dode huidcellen met een scrub. Zo zal de bronzer beter z’n werk kunnen doen.
  • Ook hydratatie is een must. Wrijf je goed in met bodylotion. Vergeet ook je ellebogen, voeten en enkels niet!
  • Wrijf je handen in met een vettige crème. Als je je handen nadien ook grondig wast, zullen ze niet oranje kleuren.
  • Breng het zelfbruinproduct van beneden naar boven aan. Begin dus bij je voeten en enkels. Enkels, hielen, knieën, polsen en vingers hebben de neiging om meer product op te nemen. Ga er na het aanbrengen nog eens over met een droog doekje of washandje.
  • Oei, niet veel tijd om het product rustig te laten drogen? Gebruik een haardroger! Een trucje dat we zagen op de stand van Marc Inbane tijdens Estetika, de vakbeurs voor de schoonheidssector.

Dit jonge, Nederlandse bedrijf brengt zelfbruiners in sprayvorm op de markt. We hebben trouwens een heel leuke winactie lopen van Marc Inbane. Deelnemen kan hier!

Save

Save

Save

Save

Save

Save