Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Rotan is dé nieuwe interieurtrend

Rotan is terug van weggeweest. En mooier dan ooit tevoren.


Je hoeft tegenwoordig geen hippie meer te zijn om een werelds interieur te hebben. Exotische bohémien interieurs zijn nu helemaal in. Natuurlijke materialen, bonte kleuren, lantarens en linnen. En vooral, rotan!

Vroeger zag je al vaak rotanmanden of -stoelen in de tuin. Of misschien is je wasmand wel gemaakt uit rotan. Maar nu maakt het subtropische materiaal een echte comeback. Rotan past perfect in de ‘boho vibe’ woonstijl die veel mensen tegenwoordig willen creëren. Het is een sterk materiaal, het past bij veel en straalt een exotische gezelligheid uit. Een beetje alsof je op reis bent. Rotan wordt verwerkt in allerlei meubels en accessoires zoals tafels, hanglampen, manden, stoelen,…

Fotocredits:

Foto 1 en 2: Saint-Eve

Foto 3 tot en met 6: De gloednieuwe capsulecollectie van La Redoute in samenwerking met het merk Brigitte Bardot. Een ode aan het bohémienleven in de Provence!

Save