Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Randy Fenoli to the rescue

We mochten op de thee bij Randy Fenoli van het TLC-programma Say Yes To The Dress. Het werd een gezellige babbel met de koning van de bruidsjurken!


Het is de grootste stress voor elke bruid: de perfecte trouwjurk kiezen. De japon moet de stoutste dromen overtreffen. Maar, goed nieuws voor zenuwachtige bruidjes: op TLC start een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux! Jurkengoeroe Randy Fenoli helpt Nederlandse en Vlaamse aanstaande bruiden om de perfecte jurk te vinden. Tendens mocht op theekransje met Randy. Ideaal om heel wat tips te ontfutselen! Hier kan je het interview met Randy bekijken.

“Kies altijd de jurk die je het mooiste laat voelen. Als je dat doet dan gaan je schouders naar achteren. Je glimlach wordt breder. Je maakt je groter en straalt zelfvertrouwen uit. Iedereen gaat denken: “Dat is de mooiste bruid die ik ooit zag.” Het gaat niet om de jurk. Het gaat om hoe je de jurk draagt. Als je je mooi voelt, zal je je anders gedragen.”

Randy drukt ons wel op het hart dat je tussen het vele plannen door nooit mag vergeten waar het echt over gaat:

“Het gaat om liefde: Twee mensen die samenkomen. Maar ik denk dat veel mensen dit vergeten. Ze plannen het huwelijk: de bloemen, de uitnodigingen, de taart en het eten en de kledij. Maar ze vergeten dat het om liefde en traditie gaat; om familie en vrienden die samenkomen en dit moment vieren.”

Say Yes To The Dress Benelux: Randy & het team stylisten.

In de eerste aflevering is onder meer Kimberly te zien. Zij geeft toe dat ze geen verstand van mode heeft. Ze wil gewoon kledij die praktisch en comfortabel zit, maar voor een bruiloft mag het uiteraard iets meer zijn. Deze Vlaamse bruid kan dus wel wat hulp gebruiken. Haar vader vindt zelfs dat hij een betere smaak heeft dan zijn dochter. Kimberly krijgt ook hulp van haar vriendin Cynthia die echter een uitgesproken mening heeft.  Benieuwd wat Randy in petto heeft voor Kimberly! (scroll naar beneden voor een fragment uit de aflevering).


In dit seizoen gaat ook mediafiguur Lesley-Ann Poppe op zoek naar de perfecte trouwjurk. Zij trouwde op 7 maart met haar verloofde Kevin Lebreton achter gesloten deuren in het stadhuis van Antwerpen. De echte huwelijksceremonie voor familie en vrienden zal op 23 juni plaatsvinden in Las Vegas. Haar jurk moet dus een spectaculaire eyecatcher zijn!

Het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux start op dinsdag 23 mei om 20:10 bij de zender TLC. De aflevering met Lesley-Ann Poppe zal te zien zijn op dinsdag 6 juni.