Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

9 schoenentrends voor de winter

Ja hoor, je leest het goed. Het is geen typefout. Wintertrends. Je kan er niet snel genoeg bij zijn! De echte fashionista’s zijn nu al volop hun wintergarderobe aan het samenstellen. Tijdens de persdagen in Antwerpen konden we al wat snapshots nemen van de nieuwste trends.


1. Overknee boots

Lange laarzen die tot boven de knie komen zijn al even in de mode. En ook volgende winter vullen ze de rekken. En dat vinden wij absoluut niet erg! Niks dat je outfit net dat tikkeltje meer stylish maakt dan een sexy overknee boot! Combineer ze met een skinny jeans en een casual oversized trui. Merk: Lolo

2. Into space

Move over NASA, Chanel takes over! Karl Lagerfeld lanceerde zelfs een ruimtetuig tijdens zijn show. De metallic spacekleuren zijn komende winter volledig on trend. Vooral zilver komt op de voorgrond. Maar wees niet bang om met verschillende kleuren te experimenteren! Goed nieuws voor onze portemonnee trouwens: ook meer betaalbare merken zoals Sacha verkeren in hogere sferen.

3. Sterren, sterren en nog eens sterren

Sterren zijn deze zomer al een trend en dat blijven ze ook. Sterren op kleren, op schoenen, als juweel of zelfs als tatoeage. We krijgen er maar niet genoeg van! Stardust everywhere! Merk: Catwalk

4. American schoolgirl

De typisch Schotse ruitjes die we kennen van rokjes (of kilts), duiken ook op in schoenenprints. Merk: Lolo

5. Nepbont

Nepbont is al even in de mode, maar nu komt het ook terecht op je schoenen. Zo kan je dus lekker je schoenen aaien in plaats van je jas. Merk: Catwalk

6. Koninklijke schoenen

Eén van de meest opvallende trends is fluweel. Fluwelen stoffen komen vaak terug, zowel in schoenen als in kleren. Je vindt ze in alle mogelijke kleurtjes. Merk: Catwalk

7. Bigfoot style

Haal je wilde kant naar boven en kies voor deze fluffy bigfoot laarzen van UGG. Een trend voor de durvers natuurlijk! We beloven dat je geen kou zult lijden. Merk: UGG

8. Ballerina’s met gespen

Ballerina’s met heel uitgesproken, stoere gespen. Een trend die je deze zomer al zal zien, maar komende winter breken ze écht door. Het is natuurlijk wat wennen aan de bekende, schattige schoentjes in combinatie met die brede, zwarte banden.

9. Opvallende prints

Deze winter staan je schoenen echt in de picture. Niet alleen zijn er veel verrassende kleuren en stoffen, maar ook heel wat opvallende prints. Bloemen, zonnen, luipaardprint,… Alles wat je maar kan bedenken! Merk: Lolo

Save

Save

Save

Save