Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wie zijn onze reisgenoten?

Tendens gaat op reis en neemt mee: Lize Feryn, Charlotte Timmers, Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Deze vier bekende Vlamingen trekken mee op avontuur met het reisconcept Srprs.me.


Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde

Dries en Yuri waren de grote winnaars van het één-programma Topstarter in 2012. Ze leerden elkaar kennen in hun studententijd en kwamen samen op het idee om de Wasbar te starten. Geen gewone, saaie wasserette. Wel een hip café, waar je tegelijk ook je was kan laten draaien. Het was meteen een succes. In 2015 kregen Dries en Yuri de titel van ‘Belgium’s new brand’ van 2015. De jongens hebben het Wasbar-concept ondertussen verkocht, maar het ligt hen nog steeds na aan het hart. De specialiteit van Dries en Yuri is nog steeds eenvoudige oplossingen vinden voor dagelijkse problemen en vraagstukken. Zo schreven ze het boek “Trek je plan in 50 stappen”, voor iedereen die net vanonder moeders vleugels vandaan is. “Trek je plan op Vakantie” is een boek over onvoorbereid reizen, wat dus goed van pas kwam tijdens onze trip!

Lize Feryn

Lize Feryn ken je wellicht van haar rol als Marie Boesman in de serie In Vlaamse velden. Maar Lize heeft nog heel wat meer op haar palmares. Ze is niet alleen actrice, maar ook model én schrijfster. Als model liep ze shows voor grote merken zoals Calvin Klein, United Colors of Benetton en Natan. Ze heeft ook al twee boeken geschreven over haar personage van In Vlaamse Velden. Lize heeft een nauwe band met haar zussen Yanne en Mira. De jongedames lanceerden in het najaar van 2015 met succes hun eigen lederen accessoirelijn, Atelier Feryn.

Charlotte Timmers

Charlotte Timmers acteert al sinds 2006. Ze is haar carrière begonnen met kleine rolletjes in Goesting en F.C. De Kampioenen. Je hebt haar wellicht ook al aan het werk gezien in ‘Wat als?’ en de dramareeks ‘Beau séjour’. Of zoek eens de hilarische filmpjes van De Ideale Wereld op waarin ze in de rol kruipt van een Terzake-journaliste. Charlotte liep school met Matteo Simoni. Ook haar vriend Robin Pront is geen onbekende. Hij regisseerde de succesvolle gangsterfilm D’Ardennen.

Srprs.me

 

 

Save