Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

The Stars Collection

Kim Van Oncen en juwelenontwerpster Caroline Schreiber ontwerpen ‘The Stars Collection’ voor alle sterrenkindjes.


Kim Van Oncen ontwierp samen met de Antwerpse juwelenontwerpster Caroline Schreiber een juwelenlijn om haar ongeboren kindje te herdenken. De compacte collectie heet de ‘Star Collection’ en staat volledig in het thema van de sterrenhemel. De volledige collectie is opgedragen aan haar eigen, maar ook aan alle andere sterrenkindjes.

Kim Van Oncen is beauty coach, model, mediafiguur en vriendin van Niels De Jonck, zoon van gezondheidsgoeroe Sonja Kimpen. Het koppel heeft al een zoontje van bijna twee jaar, Jack Leo. Vorig jaar was ze opnieuw zwanger van een dochtertje, maar na zes maanden kreeg het koppel te horen dat hun baby niet levensvatbaar was. De zwangerschap werd afgebroken. Daarom besloot ze om haar persoonlijk verhaal nu te vertellen in deze juwelen collectie.

De collectie is erg elegant en sober. Naast de sterrensieraden zijn er juwelen met een kruissymbool voor geloof en hoop in de toekomst en in jezelf. Elk juweel is verkrijgbaar in roos goud, wit goud of geel goud. Ook graveringen om het wat persoonlijker te maken zijn mogelijk. Voor de kleur van de diamanten kan je kiezen tussen zwart, wit of roze.