Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens op verrassingsreis

Op uitnodiging van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde wagen we ons aan het verrassingsavontuur met srprs.me.


 

Zij nodigden twee goeie vriendinnen uit, de actrices Lize Feryn en Charlotte Timmers. Op een mooie zaterdagochtend vertrekken we met z’n zevenen vanuit de luchthaven van Zaventem. Op naar het onbekende!

Wat is srprs.me?

Net zoals andere reisorganisaties boekt srprs.me je vakantie, met dit verschil: de bestemming blijft een verrassing. Een citytrip, zonvakantie, roadtrip of een wereldwijd avontuur: het kan allemaal. Je hoeft enkel je vrije datums en een thema naar keuze door te geven. Srprs.me regelt de rest. Geen moeilijke keuzes, niet lang op voorhand plannen,… De ideale manier om een avontuurlijke en tegelijk ontspannende vakantie te beleven!

Hoe werkt het precies?

 • Je boekt je vakantie volgens een bepaald thema en budget.
 • Je kan ook aangeven waar je niet naartoe wilt, bv. een stad waar je al vaak op reis geweest bent.
 • srprs.me stuurt na de boeking een mailtje met de praktische details. Bestemming, vertrekuur van het vliegtuig en hotel zijn nog een goed bewaard geheim.
 • Een week voor vertrek krijg je met de post een kaart. Hierop staat:
  • Het tijdstip waarop je op het vliegveld verwacht wordt.
  • Een code verborgen onder een kraslaagje. Die code zal je nodig hebben op de luchthaven.
 • Vanaf 7 dagen voor vertrek kan je op je persoonlijke pagina op de site van srprs.me de weersvoorspelling checken. Die wordt constant geüpdatet. Zo heb je een idee wat je best in je koffer zou stoppen.

 • Op de luchthaven kras je het laagje weg en je brengt die code in op de website van srprs.me. En hup: Je bestemming verschijnt!
 • Tegelijkertijd ontvang je automatisch een mailtje met nog eens alle praktische details zoals de luchtvaartmaatschappij en het vluchtnummer van de heen- en terugreis. Plus: Je weet nu eindelijk ook de naam van het hotel!

Vier afleveringen lang gaan we op avontuur in de voetsporen van vier reislustige vrienden: Actrices Lize Feryn en Charlotte Timmers en Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, onder meer bekend als de bedenkers van WASBAR. Vanaf 15 april in Tendens op Focus, WTV en AVS.

Save

Save