Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Catwalk’s After Press Days Party

Op donderdag 27 april gaf het schoenenmerk Catwalk een ‘After Press Days Party’. Daar stelden ze de nieuwe herfst- en wintercollectie


Op de persdagen zetten PR-bureau’s hun deuren gastvrij open zodat de pers, bloggers en stylisten kennis kunnen maken met nieuwe collecties die pas het volgende seizoen op de markt komen. Gilles en Junot Detry, broers en de jonge zaakvoerders van Catwalk, sloten deze dagen af met een spetterende fashion party. Fancy hangout was hun prachtige showroom aan het MAS in Antwerpen.

Mooie mensen, ongeziene cocktails, hippe beats en een flinke portie fashion, dat was de party van Catwalk Footwear. Zelfs de cocktails waren fashionable. De ‘Extraordinaire Perrier’ cocktailbar mixte heerlijke cocktails op basis van natuurlijk Perrier-bronwater, het zogenaamde ‘Perrier Mixology-principe’. Heel wat bekende bloggers en bv’s zoals Tanja Dexters, An-Katrien (Pink Ambition) en de Antwerpse blogster Annabel Pesant waren van de partij. Ook enkele Tendens-kijkers stonden op de guestlist!

Wil je een sneak peek van de nieuwe collectie van Catwalk? Wil je de reacties van de echte modegoeroes horen? Kijk dan zeker volgende week zaterdag naar Tendens!