Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Prettig weerzien

Martine Prenen stelde onlangs haar nieuwste boek Menopower voor. Daar hoorde een feestje bij in vegetarisch restaurant Greenway in Antwerpen.


In het boek maakt Martine komaf met de typische clichés rond de menopauze. Ze geeft ook tal van tips om de kwalen die ermee gepaard gaan op een goede manier aan te pakken.

Voor de lancering van Menopower nodigde Martine tal van collega’s, ex-collega’s van tv en ander bekend volk uit. Op de guestlist prijkten onder andere Andrea Croonenberghs, Bieke Ilegems, Greet Rouffaer, Marleen Merckx en Inge Onsea van Essentiel. Onze crew liep er een echte Tendens-coryfee tegen het lijf: Pascale Bal presenteerde het programma van 1998 tot 2006. Verslag van de avond en meer info over het boek krijg je op 18 maart in Tendens. Je komt dan ook te weten hoe je een exemplaar van Menopower kan winnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save