Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Stoere luxe

Polshorloges zijn tegenwoordig echte fashion statements en ze mogen ook best stoer zijn. Emma Gelaude zet de toon.


15emma_gelaude_bellross-1

Foto: Emma Gelaude

Accessoires zijn de kers op de taart van iedere outfit. Meer en meer horen ook polshorloges daar bij. Nadat ze een tijdje verdrukt werden door de gsm zijn polshorloges weer volop in beeld. Niet alleen als functioneel instrument, maar zeker ook als fashion statement.

“Aan het begin van de vorige eeuw waren horloges super klein en heel verfijnd. Die trend wordt tegenwoordig terug opgepikt”, aldus Carolijn Domensino.

13bellross-117

Carolijn is trendwatcher en trekt regelmatig naar Baselworld in Zwitserland, dé toonaangevende beurs op het vlak van horloges en juwelen. Daar zag ze dit jaar naast de kleine horloges ook compleet het tegenovergestelde: grote, stoere modellen voor dames.

Het is een stijl die we ook terugzien bij Bell & Ross. Het Franse merk lanceerde onlangs twee nieuwe horloges: de BRS Diamond Eagle collection en de BRS Rose Gold.

bellross-20

12bellross-95

Emma Gelaude is brand ambassador van Bell & Ross. De stoere look van het Franse label past perfect bij de stijl van het Belgische stijlicoon.

Foto’s: Emma Gelaude

Emma vindt een horloge een even belangrijk accessoire als een handtas.

“Omdat het toch je stijl vertegenwoordigt. Ik stem de kledij en het horloge op elkaar af, zoals in de outfit met de lederen broek, kaki top en het stoere horloge. Maar even leuk is natuurlijk om het te laten clashen.”

Save

Save

Save

Save

Save