Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nooit meer diëten-dag: foto’s

Nooit meer diëten en je fantastisch in je vel voelen: als dat geen mooi voornemen voor 2017 is!


Samen met voedingsdeskundige Sandra Bekkari zetten we het nieuwe jaar energiek in. En we waren niet alleen: ruim 2.000 fans van Sandra en haar voedingsfilosofie Sana, troffen elkaar in de Ghelamco Arena in Gent.

Op het programma stonden lezingen van onder andere Sandra, infosessies met Sana-consulentes en standjes met gezonde lekkernijen. De dag begon met de officiële voorstelling van het derde Nooit meer diëten-boek. Zoals in de vorige boeken vind je er 60 recepten in, maar ook bevattelijk uitgelegde achtergrondinfo. Dit keer met een focus op energie en het belang van voeding om je vitaal te voelen.

cover_nooit-meer-dieten_3_hr

 

Het voetbalveld van Ghelamco lag er verlaten bij, maar binnen heerste een bruisende energie. Veel werk dus voor onze cameraploeg.

 

Onder de Sana-fans ook bekende koppen, zoals Lien Degol, Dries & Yuri (bekend van De Wasbar) en Marlène de Wouters die de gesprekken modereerde.

 

De recepten van Sandra kunnen ook bij haar familie op heel wat bijval rekenen, zoals bij dochters Josefien en Anna. Grietje (uiterst rechts) is de oprichtster van de Facebookgroep voor NMD-fans. Het begon als een klein gezelschap van mensen die elkaar willen motiveren en inspireren. De missie is dezelfde gebleven, maar ondertussen telt de community al meer dan 36.000 leden!

 

Naast de lezingen van Sandra over haar Sana-methode kwamen ook diverse gastsprekers langs. Personal trainer Jan Bossu gaf meer uitleg over HIIT High Intensity Interval Training: korte, maar intensieve intervaltrainingen.

 

Zorgeloos snoepen en snacken met groentechips, kruidige kaascrackers en quinoakoekjes met chocolade.

 

Gerecht uit NMD3: Spaghetti courgetti met paprikasaus en berloumi. Ber…wat? Berloumi is een soort grillkaas die vergelijkbaar is met haloumi, maar wel uit ons eigen Berlare.

 

Het marktje met lekkers begon rustig, maar werd al snel overspoeld door foodies.

Bekijk ook:

  • Klik hier voor de reportage met een uitgebreide terugblik op het event!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save