Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Interview Ilke Cop

ILKECOP is sinds vorig jaar een frisse verschijning in de modewereld. Deze hippe collectie is een volledig Belgisch product!


ilkecop

Ontwerpster Ilke Cop wil haar productie bewust klein houden zodat ze in ons land kan blijven produceren. Duurzame mode is voor haar een must. Daarvoor ontving ze begin dit jaar de Future of Fashion-onderscheiding in Parijs.

We liepen de jonge designer toevallig tegen het lijf in de showroom van haar persbureau. Ideaal voor een korte babbel en een sneak peek van haar zomercollectie 2017!

img_7059

Ben je binnenkort in Brussel? Loop dan zeker eens binnen op de Kunstberg. Ilke Cop werkt er mee aan het project Nationa(a)l Talenthole. Met dit project wil de hoofdstad de creativiteit in de verf zetten. Een subtiele reactie op de term “hellhole”, zoals Brussel eerder dit jaar genoemd werd. Ilke zal er een maand lang in een glazen atelier werken, samen met grafisch artieste Joke Van den Hof. Bedoeling is dat de samenvloeiing van de twee creatieve geesten zal leiden tot een serie van unieke musthaves. Het tijdelijk atelier vind je tot 19 januari op de Kunstberg, Museumstraat 6, Brussel.

Bovenste foto: ILKECOP Preview SS17

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save